Om Äppelkaka.se

Välkommen till Äppelkaka.se den största samlingen för smarriga recept på äppelkaka!

Här hittar du härliga och goda recept på både äppelkaka och äppelpaj, både vanliga sorter, exklusivare varianter och riktigt udda bakverk!

Med tungan rätt i mun och ett glatt sinne har vi gjort en sida för att fira vår älsklingsdessert, äppelkakan som oavsett om du föredrar att äta den med glass, grädde eller vaniljsås (eller som den är!) har firat våra magar och smaklökar sen barnsben.

Äppelkaka.nu – din online receptbok för baka den bästa och godaste äppelkakan!

Vi jobbar på att snart få upp en bättre sida för alla äppelkaka älskare där du kan bidra med dina egna recept och bilder – allt för att främja äppelpajens fantastiska smak och upplevelser!

Snart kommer vi även att göra om sidan och få upp en ny sektion med läsarnas egna bidrag och recept – så vässa pennorna så skapar vi snart mästerverk!

Vi som gör Äppelkaka.nu ser gärna att vi får komma in i ditt kök och tillsammans inspirera och utveckla nya smaker och upplevelser, vi står för receptsamlingarna och du står för passionen i köket. Låt degen flöda och äpplena skäras för här ska ätas äppelpaj!

Ett urval av vad du kan hitta på Äppelkaka.nu är givetvis en massa goda recept på äppelkaka och äppelpajer och även andra desserter och pajer.

Vi försöker även tipsa om bra saker för köket, ugnen, förkläden och kuriosa som hör hemma med ett mysigt och inbjudande kök.

Vi älskar äppelkaka och är måna om att så många som möjligt ska lära sig att baka och även dela med sig av de fantastiska recept som finns i våra huvuden, skrynkliga lappar och slitna kokböcker.

Skriv ner dem i ett mejl eller här på Äppelkaka.nu och låt fler få ta del av ditt favoritrecept!

Detta är målet med denna sida och vi hoppas att du fastnar för ett recept och provar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.